
En nytelse av en hverdagsrett

- 400g kjøttdeig (Her kan du bruke kjøttdeig av hva du vil. Vi brukte hjortekjøttdeig.)
- 2 ss rapsolje
- 1 boks hermetiske tomater
- 2 dl kjøttkraft
- 1 purre, kun det grønne
- 10 brekkbønner
- Salt og pepper
- 1 ss tørket basilikum evt. fersk.
- 1 Laurbærblad
- Retichpurre, 50g smør og 1 dl. Fløte
- 2 ss olivenolje

- Sett ovnen på 200°C
- Surr kjøttdeig i olje.
- tilsett tomater og kjøttkraft. La koke inn.
- Krydre med salt, pepper, basilikum og laurbærblad.
- hakk purre og brekkbønner og bland inn.
- Kok en hel retich i vann. Sil av vannet når retichen er mør, og hell tilbake i kasserollen. Tilsett smør og fløte. Kjør til en jevn masse med en stavmikser
- smør en ildfast form med olivenolje. Hell i 1/2 retichpureen. Hell over kjøttblandingen hell på resten av retichpureen i kantene.
- Sett i ovnen i 15 minutter.
